Norsk

Boogie Feet's Festival

Boogie Feet's Festival

 

BFF er en Boogie Woogie dans- og musikkfestival som arrangeres hvert år på Dombås av Sondre Olsen-Bye & Tanya Georgiievska med danseklubben Lesja-Dovre Danseteam.

 

Boogie Woogie er en dans, med utspring i blues, som ble populær sent på 1930-tallet og tidlig på 1940-tallet. Den blir som regel danset til blues-, piano- og rockemusikk. I 1950 ble denne dansen kalt «rock and roll». Det er en dans som både kan gå veldig fort og rolig, derav «slow dancing». Det er en dans hvor det handler om å danse med musikken, ikke bare til den (Wikipedia).

 

Det hele startet i 2015, og første utgave ble arrangert i januar 2016. Deretter ble festivalen flyttet til sommeren, hovedsakelig på grunn av den kalde januarvinteren. I 2017 ble den avholdt første uken/helgen av august. Under samme tidsperiode vil BFF 2018 bli arrangert 01. til 05. august. I løpet av de to første utgavene har festivalen utviklet seg til å bli en internasjonal happening; hele 19 nasjoner var tilstede på BFF 2017!

Festivalen består av dansekurs, dansekvelder med konkurranser, konsert og naturopplevelser rundt Dombås-området. Dansekursene og musikken på kveldene blir holdt av internasjonal toppklasse, vi bringer det beste Boogie Woogie- dans og musikk har å by på.

 

Om du ønsker å få med deg noe av dette, så har du mange forskjellige muligheter:

 

  • Lørdag 04. august blir det dans og moro i Minneparken - dette vil være gratis og åpent for alle.
  • Lørdag 04. august kommer det også til å arrangeres en spektakulær konsert! Her får du se alle danseinstruktører og musikere by på det beste av show. Er dette interessant, kan du bestille konsertbilletter under.
  • Vi tilbyr Boogie Woogie dansekurs i alle nivåer (dvs. du kan komme på nybegynner kurs uten å kunne noe som helst om Boogie Woogie eller dans generelt!). Er dette interessant, kan du bestille det (Class Pass) under.
  • Dansekveldene våre består av herlig live musikk og mange dansere. Er dette interessant, kan du bestille det (Party Pass) under.
  • Ønsker du den ultimate opplevelsen av Boogie Feet's Festival så er det fullt pass som består av både dansekurs og dansekvelder som gjelder. Er dette interessant, kan du bestille det (Full Pass) under.
  • PS! Alle som bestiller enten dansekurs, dansekvelder eller fullt pass får kjemperabatt på konsertbilletter. Konsertbilletter med rabatt er tilgjengelige og bestilles sammen med enten dansekurs, dansekvelder eller fullt pass.

 

Registrering for både festival og konsert åpner 1. januar! Lenker til registering vil da være tilgjengelig her.

 

 

Copyright © All Rights Reserved